Hvordan slette Telegram-konto? Hva vil skje etter sletting? [Partisjonsmagi]

Sammendrag:

slett Telegram-konto

Har du en Telegram-konto? Planlegger du å slutte å bruke Telegram eller bytte til en annen konto? Vet du hvordan du sletter Telegram-konto på forskjellige enheter? Hva vil skje hvis du sletter Telegram-kontoen? Du kan finne dem ut i dette innlegget fra MiniTool-partisjonsveiviser nettsted.





Hurtignavigering:

Telegram er en gratis kunne-basert kommunikasjonstjeneste tilgjengelig på ulike plattformer, inkludert Android, iOS, Microsoft Windows, macOS og Linux.

Brukere kan starte denne tjenesten etter å ha opprettet sine kontoer. Med denne kontoen kan de logge på Telegram på forskjellige enheter og synkronisere meldinger, chatter og bilder.

Når du ikke bruker Telegram lenger hvis du vil bruke en ny konto, kan den opprinnelige kontoen være et problem. Heldigvis lar Telegram deg slette Telegram-kontoen permanent.



Hva vil skje hvis du sletter Telegram-konto?

Før du sletter Telegram-kontoen, bør du være klar over konsekvensene.

Etter at du har slettet kontoen, beholdes gruppene dine, men du vil miste følgende data permanent og det er ikke mulig å få dem tilbake:

  • Chats historie
  • Meldinger
  • Kontakter i denne kontoen

Derfor, hvis det er viktige chatter, bilder eller andre data på kontoen din, bør du eksportere dem før du sletter Telegram-kontoen.



Eksportfunksjonen er tilgjengelig på skrivebordsklienten til Telegram. Hvis du ikke har skrivebordsklienten, kan du se vårt forrige innlegg for å installere det: Detaljert opplæring: Telegram Last ned og installer på Windows 11/10

Deretter kan du kjøre Telegram Desktop og gå til Innstillinger > Eksporter telegramdata . Deretter velger du dataene du vil eksportere og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre operasjonen.

Slik sletter du Telegram-konto på PC

Hvis du er sikker på at du vil slette Telegram-kontoen og du vil gjøre det på en datamaskin, bør du følge trinnene nedenfor.



Trinn 1 : Start en nettleser og besøk Telegram deaktiveringsside . Logg deretter på med kontoen din.

Telegram slette konto

Steg 2 : Skriv inn hvorfor du vil slette Telegram-kontoen og klikk på Slett kontoen min knapp.



Trinn 3 : Hvis du er sikker på at du vil slette Telegram-kontoen permanent, klikk Ja, slett kontoen min i popup-vinduet.

Slik sletter du Telegram-konto på Android eller iOS

Trinnene er forskjellige hvis du vil slette Telegram-kontoen på Android- eller iOS-enheten din. Det er ingen mulighet for deg å slette Telegram-kontoen umiddelbart på Android eller iOS.

Så hvordan sletter du kontoen? Du kan bare sette opp selvdestruksjon av kontoen, som sletter Telegram-kontoen etter at du ikke har logget på kontoen din på en periode. Her er de detaljerte trinnene.

Trinn 1 : Kjør Telegram på din Android- eller iOS-enhet.

Steg 2 : Gå til Innstillinger > Personvern og sikkerhet .

Trinn 3 : Rull ned for å finne Slett kontoen min og trykk på Hvis borte for alternativ. Velg en periode for selvdestruksjoner i popup-vinduet. 6 måneder er valgt som standard. Hvis du ikke vil vente lenge, kan du velge 1 måned.

Da trenger du bare å logge ut av kontoen din og ikke logge på igjen på noen enheter. Etter perioden vil Telegram-kontoen din automatisk bli ødelagt.

Hvilken metode foretrekker du? Velg den du liker for å prøve! Håper dette innlegget kan hjelpe deg. Du kan dele dine ideer og erfaringer i følgende kommentarsone.