Hvordan slette Zoom-konto? Følg denne veiledningen med detaljerte trinn [Partition Magic]

Sammendrag:

hvordan slette Zoom-konto

Planlegger du å slutte å bruke Zoom-tjenesten? Vet du hvordan du sletter Zoom-konto? Kan du slette Zoom-konto direkte? Ikke bekymre deg. Dette innlegget fra MiniTool-partisjonsveiviser nettstedet gir en detaljert veiledning om hvordan du sletter Zoom-konto.





Hurtignavigering:

Kan jeg slette Zoom-konto?

Zoom, forkortelse for Zoom Meeting, er et kommunikasjonsverktøy levert av Zoom Video Communications, Inc. Mange bruker dette verktøyet, spesielt siden COVID-19-pandemien. Zoom tilbyr ulike tjenester for brukere, som nettprat, lydkonferanse, videotelekonferanse, skylagring osv. Brukere kan få ulike tjenester ved å abonnere på ulike abonnementer.

Før brukere begynner å bruke Zoom-tjenesten, må de først registrere seg eller logge på med Zoom-kontoen sin. For en grunnleggende (gratis) bruker kan Zoom-kontoen slettes når han eller hun vil. For brukere som har sluttet seg til noen betalte planer, må de kansellere Zoom-abonnementer før du sletter Zoom-kontoen.

Når det gjelder hvordan du sletter Zoom-konto, kan du se følgende innhold.



Slik sletter du Zoom-konto permanent

For å slette Zoom-konto, må du besøke den offisielle nettsiden til Zoom. Før operasjonen, vær oppmerksom på at det vil slette Zoom-kontoen din permanent, og du vil aldri kunne få den slettede kontoen tilbake.

La oss nå se de detaljerte trinnene om hvordan du sletter en Zoom-konto.

Trinn 1 : Start en nettleser som Google Chrome. Besøk deretter den offisielle nettsiden til Zoom og logg på med Zoom-kontoen din.



Steg 2 : Når du er på Zoom-kontoen din, klikk Kontoadministrasjon for å utvide kategorien på venstre side av vinduet. Velg deretter Kontoprofil .

Trinn 3 : På høyre side, rull ned og klikk på Avslutt kontoen min knapp.

avslutte kontoen min



Trinn 4 : For å sikre at operasjonen ikke utføres av andre, kreves det en bekreftelseskode. Du må klikke på Send kode knappen og sjekk e-posten din. Skriv deretter inn bekreftelseskoden og klikk Fortsette for å slette Zoom-kontoen.

Skriv inn bekreftelseskoden

Når du sletter Zoom-kontoen, vil du bli omdirigert til Zoom-hjemmesiden, og du vil ikke kunne logge på Zoom med den gamle kontoen din. Når du vil bruke Zoom etter å ha slettet kontoen, må du opprette en ny konto.



Etter at du har slettet Zoom-kontoen din, kan du avinstallere Zoom-klienten på enheten din frigjør diskplass .

zoom fryser miniatyrbildet Hva bør du gjøre hvis zoomen fortsetter å fryse?

Dette innlegget tilbyr 5 måter å fikse problemet med at Zoom fryser eller ikke fungerer. Du kan prøve dem en etter en.

Les mer

Hvordan slutte å bruke Zoom-konto midlertidig

Som nevnt vil du miste kontoen din permanent når du sletter Zoom-kontoen. Hvis du bare trenger å slutte å bruke Zoom midlertidig, kan du logge ut av kontoen og avinstallere applikasjonen i stedet for å slette Zoom-kontoen.

Trinn 1 : Logg på Zoom-kontoen din i en nettleser.

Steg 2 : Plukke ut Profil på venstre side.

Trinn 3 : På høyre side, rull ned og klikk Logg meg ut fra alle enheter . Denne funksjonen er også nyttig når enhetene dine er mistet eller stjålet.

logg meg ut fra alle enheter

Trinn 4 : Klikk på i popup-vinduet OK for å bekrefte operasjonen. Vent så en stund.

klikk OK

Deretter vil du motta en melding som viser at du har logget ut av Zoom på alle enheter.

logg ut av Zoom

Det handler om hvordan du sletter Zoom-konto. Du kan prøve ved å følge denne opplæringen.

hvordan du oppdaterer miniatyrbilde for zoom Slik oppdaterer du Zoom-appen på Windows 11/10 eller mobile enheter

Bruker du Zoom til å kommunisere med venner og kolleger? Vet du hvordan du oppdaterer Zoom-appen på Windows eller mobile enheter? Her er opplæringen.

Les mer